Ми у Facebook
21.03.2016, 21:30

Жіночий клуб рекомендує: ефективні способи схуднення від рівнянок

Своїм досвідом боротьби із зайвою вагою рівнянки поділилися у соцмережах.
Зайва вага - одвічна проблема багатьох жінок і рівнянки не виключення. То як все ж позбутися ненависних зайвих сантиметрів і відчути себе красивою? Своїми порадами рівнянки поділилися у спільноті "ВИЛКА-мікс":

Нелька Добровольська: "Не їжте мучного і солодкого+фітнес. Мені допомогло"

Інна Бандилюк: "Фітнес і біг - ці обидва заняття є кардіо тренуваннями, що спалюють жир. Різниця в тому, чи вистачить вам самодисципліни регулярно бігати на великі дистанції. Бо в фітнес-клубі є тренер, який буде вас ганяти. А взагалі із всіх порад - спорт і правильне харчування. Ніякі дієти не зроблять вашу фігуру рельєфною та красивою."

Вікторія Родюк: "На рахунок ніяких дієт згідна, але 80% результату залежить від того що ви їсте. Пийте багато чистої води, відмовтесь від солодкого, консервованого, жирного і смаженого на соняшниковій олії. Віддавайте перевагу сирому і відвареному. Їжте мало але часто (5/6разів у день).

Для прикладу: зранку вівсяна крупа (плющена) запарена водичкою+потерти яблучко чи банан, або омлет на нежирному молоці з 2-3 яєчок + овочевий салат (наприклад відварений буряк з оливковою олією). На перекус яблуко або маложирний творог з апельсином)) Обід це м'яско нежирне з салатами або супчик овочевий (бажано не на м'ясному бульйоні і без картоплі). На другий перекус пів банана або кефір. На вечерю творог маложирний з кефіром або овочевий салат з м'яском. Це ДЛЯ ПРИКЛАДУ 2 дні харчування на перший тиждень-два. Так харчувалась я)) Займайтесь фіз вправами 5раз/тиждень. "

Александра Михайловна: "Поменьше кушать, особенно после 18. Отказаться от мучного, сладкого и соленого + бег по утрам. Пить много воды (негазированной). Я после рождения ребенка так скинула 20 кг."

Вікторія Родюк: "А і ще - не їсти після 18 - міф. Головне їсти за 2-3години до сну. Ну якщо ви лягаєте спати о 21:00 - тоді так. Інакше організм буде голодувати занадто довго)"

Надія Юрчук: "Душ шарко реально допомагає схуднути + шкіру підтягує!!!"

Оксана Василець: "За два місяці колись я похудала на 20кг,майже не їла і вдома крутила круг,потім перестала і почала їсти,вага повернулась. Хто схильний до повноти,дієта і тренування мають бути постійно. До речі, від чаїв проносних бувають жахливі наслідки. Овочі,фрукти,спорт."

Oksana Kononenko: "Пробіжка зранку 40 хв, після обіду лише овочі фрукти, імбирний чай, ніякого солодкого, присідання, скакалка. 2 місяці - 15 кг. Особистий досвід."

Вдалого схуднення!

Статті до теми:

Чи справді льон допомагає схуднути: з досвіду рівнянок

Вчені визначили найефективніший фрукт для схуднення

Як сон впливає на схуднення: висновки фахівців

На замітку рівнянкам: 10 секретів швидкого схуднення

Чому дієти не допомагають схуднути?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ