Ми у Facebook
29.03.2016, 22:00

Чоловічий клуб радить: Як позбутися "пивного живота"

Пропонуємо кілька ефективних рекомендацій.
У більшості чоловіків, кому за 30, починає з'являтися "пивний живіт". Насправді, слово "пивний» приросло до живота, тому що більшість п'є пиво, а, так як в ньому багато калорій, то і жирові відкладення утворюються швидше.

Типові помилки при схудненні

Позбутися "пивного живота" не так уже й просто, але, в результаті, дотримання простих рекомендацій ви станете більш впевненим у собі, покращите свій зовнішній вигляд та підвищите рівень здоров'я. То з чого ж почати?

1. Нормалізація харчування. Потрібно обов'язково нормалізувати своє харчування: повністю або практично повністю відмовитися від копченостей, мучного, солодкого, смаженого, великої кількості м'ясних жирних страв, особливо в поєднанні з картоплею. Урізноманітнити своє меню овочами, кашами, морепродуктами, рибними стравами, зеленню, фруктами, ягодами. Відмовитися від перекусів, особливо у вигляді фаст-фуду. Зменшити або звести до нуля споживання пива або іншого алкоголю, тому що це, по-перше, дуже калорійні продукти, а, по-друге, орієнтовані саме на появу того самого "пивного черевця".

Чоловіче схуднення: руйнуємо міфи

2. Фізичні вправи. Ніхто не говорить, що потрібно бігти в спортзал і до знемоги займатися на тренажерах, але ввести вправи на прес, і потихеньку вводити кардіотренування - під силу кожному. Трохи пізніше, коли організм поступово звикне до фізичних навантажень, можна підсилити їх за рахунок силових тренувань в тренажерному залі - качати спину, біцепси, трицепси, ікри і інші м'язи тіла.

Поради чоловікам: як знайти час на заняття спортом

3. Масаж і сауна. Саме ці досить, кардинальні, методи допоможуть швидко "стопити" жир з чоловічого живота, підтягнути м'язи талії і повернути колишню стрункість.

Як правильно худнути: поради чоловікам

У будь-якому випадку пам'ятайте - зробити живіт плоским і пружним дуже непросто, але після такої тяжкої роботи над собою ви повернете впевненість в собі, повагу та прихильність жінок.

Успіхів!







На правах реклами