Ми у Facebook
14.09.2016, 08:20

Як зняти стрес?

Стрес - це двояка річ для нашого організму. Часом він допомагає мобілізувати сили, які в щоденному житті ми навіть не використовуємо. А іноді - спричиняє безліч хвороб. Якщо стресів забагато і подолати їх стає складно, пропонуємо найпростіші способи, як заспокоїтись.
1. Позитивне мислення. У всього є свої плюси і мінуси. Важливо вміти шукати плюси у стресі, тоді ми автоматично налаштуємо себе на позитивні емоції.

2. Ароматерапія. Запахи сильно пов'язані з емоційною пам'яттю. Тому дуже корисно мати під рукою аромат, який асоціюється з пережитими приємними емоціями. Вдихайте його частіше, це допомагає зберегти гарний настрій.

3. П'ять предметів. Хочете позбутися стресу - переставте мінімум п'ять предметів у будинку. Вважається, що це звільнить простір для позитиву. Спробуйте і переконайтеся, що цей метод допомагає мозку переключитися, відволіктися від проблем і відпочити.

І найголовніше - завжди пам'ятайте дві речі.

- Тільки ви самі відповідаєте за свій емоційний стан.

- Не варто прагнути змінити Всесвіт. Змінюйте себе, свій світ, свою реальність. Пам'ятайте: ми притягуємо, те про що думаємо.

До теми:

Фотофакт: у рівненських магазинах продають "Стрес"

Як легко зняти стрес на роботі

Топ-5 продуктів, які заспокоюють нерви






На правах реклами