02.11.2016, 07:40
Як приготувати смачні шпроти в домашніх умовах [+Фото]
Для приготування страви пропонуємо скористатися фоторецептом.
Інгредієнти:
700 г мойви (можна взяти кільку або салаку)
100 г рафінованої олії
1 бульйонний кубик
3 пакетики чорного чаю
3 лаврових листки
6-7 горошин чорного перцю
жменька цибулиння
рідкий дим (за бажанням).
Приготування:
Для початку чай заливаємо кип'ятком (близько 1/2 склянки) і залишаємо настоюватися 20 хв. В цей час миємо рибку, відрізаємо голови і виймаємо нутрощі (ікру можна лишати).
Лушпиння цибулі миємо і викладаємо на дно каструлі, сюди ж додаємо лавровий лист, перець. На лушпиння рядочками викладаємо рибу.
Зверху рибу посипаємо бульйонним кубиком і заливаємо заваркою з чаю, рослинною олією та рідким димом (за бажанням).
Каструлю з рибою накриваємо кришкою і доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь і тушимо близько години. Потім знімаємо кришку і збільшуємо вогонь, аби швидше випарувалася зайва вода.
Охолоджені шпроти викладаємо на тарілку. Можна зберігати і в банці, але тоді заливайте залишками олії.
Смачного!
Читати також:
Як приготувати смачні чебуреки в домашніх умовах [+Фото]
Готуємо запіканку з макаронів на сніданок
Готуємо смачні м'ясні "стіжки" під шубою [+Фото]
700 г мойви (можна взяти кільку або салаку)
100 г рафінованої олії
1 бульйонний кубик
3 пакетики чорного чаю
3 лаврових листки
6-7 горошин чорного перцю
жменька цибулиння
рідкий дим (за бажанням).
Приготування:
Для початку чай заливаємо кип'ятком (близько 1/2 склянки) і залишаємо настоюватися 20 хв. В цей час миємо рибку, відрізаємо голови і виймаємо нутрощі (ікру можна лишати).
Лушпиння цибулі миємо і викладаємо на дно каструлі, сюди ж додаємо лавровий лист, перець. На лушпиння рядочками викладаємо рибу.
Зверху рибу посипаємо бульйонним кубиком і заливаємо заваркою з чаю, рослинною олією та рідким димом (за бажанням).
Каструлю з рибою накриваємо кришкою і доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь і тушимо близько години. Потім знімаємо кришку і збільшуємо вогонь, аби швидше випарувалася зайва вода.
Охолоджені шпроти викладаємо на тарілку. Можна зберігати і в банці, але тоді заливайте залишками олії.
Смачного!
Читати також:
Як приготувати смачні чебуреки в домашніх умовах [+Фото]
Готуємо запіканку з макаронів на сніданок
Готуємо смачні м'ясні "стіжки" під шубою [+Фото]
Категорія: Новини > Життя
Автор: OGO.uaПереглядів: 3202Інші статті рубрики:
У Рівному виступить відома бандуристка KRUT
Завтра, 20 квітня, відома артистка виступить у Органному залі. Концерт запланований о 18 годині.
переглядів: 31
У Рівному почався новий збір на дрони
Місто оголосило чергову закупівлю дронів для ЗСУ.
переглядів: 128
Прикмети та заборони цього дня: усе, що слід знати про 19 квітня
Українці вшановують пам'ять святого Іоана. До настання Нового року залишилося 256 днів.
переглядів: 169
З Днем ангела Івана: суперові вітання
Сьогодні, 19 квітня, Івани святкують свій День ангела.
переглядів: 106
Як продуктивно почати ранок: кілька потужних і дієвих порад
Пропонуємо вам кілька дієвих порад, які забезпечать чудовий і продуктивний ранок.
переглядів: 179