Ми у Facebook
20.09.2022, 14:42

3 головні ознаки дійсно сучасної стоматології

Від вибору стоматологічної клініки залежить якість лікування та здоров’я пацієнта. Вибрати медичний заклад сьогодні непросто, бо практично кожний з них позиціонує себе як сучасна стоматологія, яка використовує передові технології. Щоб переконатись, що стоматологічна клініка дійсно є такою, варто перевірити її на можливість надання комплексних та високотехнологічних послуг.

1. 3D-томографія


Відомі всім панорамні знімки на сьогодні є стандартною діагностичною процедурою. Без них жоден відповідальний стоматолог не плануватиме протезування. На наступний рівень виводить стоматологію використання 3D-томографії.

Комп'ютерна томографія сканує всю зубощелепну систему у тривимірному просторі та зберігає її точну цифрову копію. Використовуючи її, лікар може вивчити будь-який об'єкт зубощелепної системи під будь-яким кутом, у всіх площинах і на будь-якій глибині.

3D-томографія дозволяє з максимальною деталізацією виявити проблемні зони, побачити оптимальні шляхи лікування та відновлення зубного ряду. Відсутність 3D-томографа у клініці значно знижує рівень діагностичного етапу. Компромісом може бути використання томографа іншої клініки з подальшою діагностикою у своєму центрі, але в цьому випадку пацієнту доведеться витратити час на похід в інший заклад. А ще записана на диск інформація буде в урізаному обсязі та матиме нижчу якість.

2. Лікування під мікроскопом


Проведення лікувальних операцій під мікроскопом важко назвати новинкою, але цим інструментом досі оснащено мало стоматологій. Мікроскопи дозволяють краще бачити, щоб дотримуватися ідеального протоколу лікування. Навіть пацієнт з якісно запломбованими каналами в реальності може мати інфекцію за коренем зуба, яку на комп'ютерній томографії можна не помітити.

Стоматологічна клініка обладнана мікроскопами, бо вони дозволяють лікарю провести ідеальну дезінфекцію та пломбування каналу. Це допомагає покращити результат лікування.

3. Професійна профілактика


Сучасна клініка має використовувати передові технології не тільки у лікуванні, але й у профілактиці захворювань. Важливо, щоб профілактичні процедури давали тривалий та помітний ефект.

Арсенал сучасної професійної гігієни включає:

• ультразвукове зняття зубних відкладень;
• піскоструменеву обробку та полірування зубів;
• покриття захисними лаками;
• обробку зубоясенних кишень спеціальними апаратами.

Обладнання для професійної профілактики забезпечує найбільш ефективне, дбайливе та безболісне чищення зубів та зубоясенних кишень. Якщо в стоматологічній клініці проводяться такі процедури, то можете бути впевнені у тому, що її керівництво та персонал дбають клієнта та його можливість скористатись сучасними технологіями для збереження здоров’я.

Обираючи стоматологічну клініку, звертайте увагу на конкретні послуги, які вона пропонує. По їх переліку можна зрозуміти, чи дійсно заклад є сучасним та використовує передові технології для якісного лікування та профілактики.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ