Ми у Facebook
25.05.2023, 07:15

Збалансований сніданок, щоб вдало почати день

Завдяки корисним сніданкам ви можете вдало почати день та ефективно працювати аж до обіду. Поживні речовини, які організм отримує вранці, допомагають “перезарядити” його енергією. Щоб допомогти вам почати правильно харчуватися, ми написали цю статтю.
Почніть зі злаків

Злаки (овес, кукурудза, пшениця або ячмінь) дуже корисні. Особливо, якщо вони цільні. Для ідеального сніданку зі злаками знадобиться миска готового сніданку з цільних злаків або шматок цільнозернового тосту.

В тему:
Паста-намазка на хліб з тунця
Десять рецептів здорових і швидких сніданків


Додайте фрукти

Фрукти, багаті вітамінами, мінеральними речовинами і клітковиною, відмінно доповнюють будь-який сніданок. Маючи такий великий вибір, нескладно приготувати відмінний фруктовий салатик, щоб побалувати себе, обирайте сезонні фрукти.

Молочні продукти

Містять багато кальцію для здоров'я зубів і кісток, молочні продукти також є відмінним джерелом білка і прекрасно підходять для сніданку. Молоко ідеально поєднується з готовим сніданком. Сир може служити відмінним доповненням до сніданку – спробуйте його з тостами!

Додайте трохи білка

Якщо з ранку ви дуже голодні або вам буде потрібно багато енергії протягом дня, додайте до сніданку трохи білка. Скибочка шинки, яйце або трохи мигдалю — ви отримаєте збалансований сніданок і заряд енергії, щоб розпочати день!

Додамо, що плануючи смачний і корисний сніданок, не забувайте про те, що пити теж необхідно. Рекомендується випивати приблизно 2 літри води протягом дня.

Матеріали за темою: Сніданок ідеї на День матері: легкі рецепти





На правах реклами