Ми у Facebook
28.10.2023, 18:31

Пиріг перевертень з грушами в мультиварці

Під час приготування пиріг карамелізується, що робить його надзвичайно смачним. Також груші чудово поєднуються з рештою інгредієнтів, завдяки чому виходить неперевершений результат. Можна спробувати спекти пиріг не в мультиварці, а в духовці, використовуючи глибоку чавунну сковороду.
Інгредієнти до рецепту:

3 груші пізнього ґатунку, наприклад, «бере боск», очистіть, розріжте вздовж навпіл і видаліть серцевину 7 ст. л. вершкового масла плюс додатково для змащування; 3 ст. л. нарізаного дрібними шматочками; 4 ст. л. розм'якшеного 1/2 ст. коричневого цукру 3/4 ст. борошна вищого гатунку 1/4 ст. кукурудзяного борошна 1/3 ст. горіхів пекан, підсмажених та дрібно порубаних 3/4 ч. л. розпушувача 1/2 ч. л. меленої кориці 1/4 ч. л. тертого мускатного горіха 1/4 ч. л. солі 2/3 ст. цукру 2 великі яйця, кімнатної температури 2 ст. л. цільного молока, кімнатної температури Збиті вершки для подачі (необов'язково)

Гарбузово-банановий хліб: такий рецепт випічки сподобається всім

Покрийте круглу мультиварку об'ємом 5 л. вершковим маслом зсередини, потім застелите її повністю великим листом фольги, яку теж змастіть. Увімкніть мінімальне нагрівання. Висипте порубане вершкове масло|мастило| і коричневий цукор на фольгу в мультиварці. Додайте груші, розташувавши їх по колу зрізом донизу. Змішайте у великій мисці борошно, горіхи пекан, кукурудзяне борошно, розпушувач, корицю, мускатний горіх і сіль. У великій чаші міксера збийте на низькій швидкості розм'якшене вершкове масло та цукор. Інгредієнти мають лише встигнути змішатися.

Гарбузові хіти осені. Рецепт гострого крем-супу з гарбуза з куркою

Збільште швидкість до максимуму і збивайте до легкої та пишної консистенції, зіскоблюючи масу зі стінок чаші при необхідності (приблизно 5 хвилин). Збиваючи, введіть по одному яйця. Встановивши на міксері низьку швидкість, введіть у суміш із олією сухі інгредієнти. Додайте в два заходи, чергуючи з вливанням молока. Починайте та закінчуйте сухими інгредієнтами. Збивайте на середній швидкості, доки тісто не стане однорідним.

Гарбузовий чізкейк: смачний рецепт десерту, який тане у роті

Розподіліть масу над грушами. Постеліть рушник зверху, не торкаючись пирога, щоб волога, що сконденсувалася, не стікала на тісто. Накрийте кришкою і готуйте при мінімальному нагріванні доти, поки пиріг не схопиться і стане коричневим з боків (приблизно 3 години). Вимкніть мультиварку і дайте пиріг постояти приблизно 20 хвилин. Дістаньте пиріг, тримаючись за фольгу. Помістіть його на ґрати, щоб остудити. Потім обережно переверніть пиріг на блюдо сервіровки і зніміть фольгу. За бажання подавайте зі збитими вершками.

Помідори на грилі: неймовірно смачний рецепт від відомого шеф-кухаря





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ