Ми у Facebook
14.12.2012, 12:53

Модель з Рівненщини пробилась на Fashion TV [+Фото]

Найуспішніша рівненська красуня, модель агентства "Панна" Лілія БОЦЬ продовжує підкорювати світові подіуми моди. Нещодавно 20-річна мешканка Гощі взяла участь у зйомках відомого телеканалу Fashion TV на курортному острові Маврикій. Також там дівчина стала учасницею показів мод та фотосесій.
Лілія Боць розпочала свою модельну кар'єру в 14 років. Одразу після закінчення школи моделей "Панна" працювала моделлю у Мілані й Парижі, знімалась у рекламі дому моди Prada і Mia-Mia.




ФОТОРЕПОРТАЖ

Пізніше кілька місяців працювала в Токіо. А ще було чимало показів і в Україні. Знімалась для обкладинок різноманітних модних журналів — "Marie Claire", "Сезони моди", "Топ-10".
Кілька років дівчину відбирали для окремих показів відомі українські дизайнери, Андре Тан, наприклад. Потім запропонували спробувати себе на Ukrainian Fashion Week. У підсумку до співпраці дівчину запрошують вже четвертий рік поспіль.




ФОТОРЕПОРТАЖ

Лілія співпрацювала з модельєрами Андре Таном, Анісімовою, Лобановою, Зайцевою, RITO, Golez та ще кількома десятками дизайнерів. А маленький акторський дебют найуспішнішої рівненської моделі відбувся у кліпі DJ M.E.G. та TIMATІ на композицію Party Animal. Крім того, дівчина прикрасила обкладинку журналу “ТОП-10″ присвячений найкращим дизайнерам New look of Kiev.



Активно працювала Лілія цьогоріч. За рік вона здобула призові місця одразу у трьох масштабних конкурсах. Увійшла до вісімки найкращих учасниць конкурсу краси "Королева України-2012" та виборола титули Queen of Lise Charnel та "Королева телеглядацьких симпатій". Також стала ІІ Віце-міс на всеукраїнському конкурсі "Міс Студентство України" в Ужгороді та ІІ Віце-міс на міжнародному конкурсі "Міс Хан Шатир-2012" у столиці Казахстану Астані.



А вже у листопаді дівчина брала участь у зйомках телеканалу Fashion TV на курортному острові Маврикій в Індійському океані, була учасницю показів мод та фотосесій.










На правах реклами