Ми у Facebook
17.03.2016, 22:00

Як позбутися внутрішньої агресії [+ПОРАДИ]

Пропонуємо кілька ефективних рекомендацій.
Як би нам не хотілося бути "білими і пухнастими" агресія всеодно буде присутньою у житті кожного з нас.

Конфлікти на роботі, нестача коштів, труднощі в сім'ї, невдоволення зовнішнім виглядом - це далеко не всі фактори, що провокують накопичення внутрішньої агресії. І коли терпіння не вистачає, усі ці негативні емоції виплескуються на близьких, на себе чи навіть на сторонніх людей.

Насправді, агресія не повинна бути частиною нас, її постійно треба позбуватися і вчені рекомендують для цього кілька фективних способів:

1. Спорт. Ну або будь-яка інша фізична активність на смак і вибір. Танці, біг, бойові мистецтва - все це знімає напруження м’язів, сприяє виплеску адреналіну та позитивно впливає на весь стан організму.

2. Особистий щоденник. Придбайте собі блокнот або зошит, в який виписуйте все що у вас накопичилось. Можете не робити це регулярно, якщо дуже вже ліньки, але майте на увазі: виплеснути свою агресію та інші претензії на папір - один з найпопулярніших та найефективніших методів. Окрім «релаксу» Ви отримаєте змогу себе проаналізувати.

3. Музика. Як і спорт, музика залежить від вподобань. Головне щоб Ви відчували що це Вас розслабляє та змушує рухатись. Як не дивно, чудово допомагає викинути агресію саме агресивна музика. На рок-фестивалях навіть існують певні традиції слему, коли фанати дуже активно рухаються та вдаряються один об одного під час виступу музикантів. Це не заклик робити аналогічно, однак це сприяє викиду адреналіну та зайвої агресії.

БІЛЬШЕ РЕКОМЕНДАЦІЙ

Статті до теми:

Як пережити розлучення і стати щасливою

Вчені: Спорт та медитація допоможуть позбутися депресії

Як різниться ставлення до стосунків у чоловіків та жінок





На правах реклами