Ми у Facebook
05.12.2016, 07:40

Шість корисних порад рівнянкам, які худнуть

До Нового року залишилось трохи більше місяця, а тому "сезон схуднення до свят" вважається офіційно відкритим. Для тих, хто бажає прийняти участь у марафоні, пропонуємо кілька ефективних порад, які допоможуть схуднути:
1. Їжте корицю. Якщо ви худнете, саме ця спеція допоможе пришвидшити складний процес. Корицю можна додавати як в напої, так і в страви, з якими вона добре поєднується. Кориця не тільки поліпшить смак страви, але і прискорить метаболізм, а значить процес схуднення буде проходити набагато простіше.

2. Менше солі. Повна відмова від солі - не найкращий варіант для тих, хто худне. Прісна їжа викличе огиду, і вам дуже скоро захочеться чогось забороненого. А от зменшення кількості солі в раціоні - цілком посильне завдання. До того ж, звичка недосолювати страви сприятиме виведенню зайвої рідини з організму.

3. Подрібнюйте їжу. Хитрість полягає в тому, що чим дрібніше ви поріжете продукти, з яких складається ваша порція, тим більшою вона буде здаватися, а значить - ви з'їсте менше калорій. До того ж, дрібні шматочки простіше перетравлюються.

4. Пийте зелений чай. Від вас вимагається просто пити зелений чай замість чорного. У зеленому чаї кофеїн поєднується з особливим антиоксидантом, який прискорює переробку жиру. Таким чином, регулярне вживання цього напою здатне розігнати ваш обмін речовин майже на 20%.

5. Не забувайте снідати. Ви можете пропустити обід, або вечерю, але ніколи не пропускайте сніданок. Якщо ви проігноруєте цей прийом їжі, то ризикуєте протягом дня з'їсти в кілька разів більше калорій.

6. Невеликі перерви між прийомами їжі. Їсти потрібно з перервами в три години і невеликими порціями - це позбавить вас від почуття голоду і ризику переїдання.

Успіхів!

За матеріалами ivona.bigmir.net.

Статті до теми:

Чи справді льон допомагає схуднути: з досвіду рівнянок

Чому дієти не допомагають схуднути?

Як схуднути за допомогою вживання води





На правах реклами