Поради рівнянкам: як приготувати м'ясний рулет з сиром і часником
М'ясо (м'якоть), краще свинина чи яловичина - 1 кг
2 помідора
сир твердий - 200 г
часник - 3 зубчики.
Маринад:
лимонний сік - 1 ст.л.
соєвий соус 2-3 ст.л. (за бажанням)
гірчиця - 1 ст.л.
рослинна олія - 2 ст.л.
Приготування:
Виберіть більш-менш прямокутний шматок м'яса, на ньому зробіть поперечні надрізи, не дорізаючи до кінця.
Окремо змішайте усі інгредієнти для маринаду і змастіть ним м'ясо з усіх сторін, посоліть, поперчіть. Після цього м'ясо залиште маринуватися на 10 год.
Потім сир наріжте скибочками, помідори кільцями, часник подрібніть. У кожен надріз в м'ясі викладайте шматочок сиру, помідора і трошки часнику.
М'ясо загорніть у фольгу і запікайте в розігрітій духовці близько години про температурі 180-200 С.
Смачного!
Статті до теми:
Як швидко і правильно розморозити м'ясо та рибу? [+Відео]
“М'ясо по-португальськи” від автора телепрограми "Чоловічі розваги" Олега Поліщука
М’ясо по-кардинальськи — “фішка”, якою можна здивувати
корисні поради господиням, м'ясо, домашні рецепти, життя, Жіночий клуб
Скоригували ракети рф на лікарню в Херсоні: подружжя агентів фсб отримало15 років тюрми
Завдяки доказовій базі Служби безпеки реальний термін ув’язнення отримали ще двоє агентів фсб, які діяли у Херсоні.
переглядів: 88
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 450
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 384
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 472
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 438