Ми у Facebook
13.06.2024, 21:37

Як правильно лягати спати: до дверей головою чи ногами

Сон - це важлива складова здоров'я, самопочуття і зовнішнього вигляду кожної людини. Проте важлива не лише кількість годин сну, а й положення вашого тіла під час відпочинку. Якщо ви сумніваєтеся, чи можна спати ногами до дверей, то ризикуєте накликати на себе неприємності.
Згідно з фен-шуй, спати ногами до дверей - це погана ідея. Таке положення може порушити циркуляцію потоків ци, в результаті чого вранці ви почуватиметеся розбитим і втомленим, а також можете впасти в депресію та втратити важливі речі в житті.

Скандинави мають свою думку щодо того, чи можна спати ногами до дверей. Вони вважають, що під час сну душа перебуває поза тілом, а дверні прорізи ведуть в Утгард - світ чудовиськ. Якщо ви сумніваєтеся, чи можна спати ногами до міжкімнатних дверей, подумайте, чи готові приректи свою душу на подорож в Утгард, з якого важко вибратися.


Виникає питання: "Чи можна спати головою до дверей, а ногами до вікна?".

Згідно з деякими прикметами, спати головою до дверей не найкращий варіант - це нібито спричиняє проблеми з пам'яттю або навіть божевілля. Ця думка походить з часів, коли вороги могли в будь-який момент увірватися в дім. Людина, що лежить головою до дверей, просто не встигала помітити нападників і відреагувати вчасно.

Крім того, в давнину померлого родича виносили з будинку через вікно, а не двері. Люди вірили, що це гарантує, що мертвий не повернеться. Ось чому не варто спати ногами до вікна - це може притягнути хвороби, нещасні випадки та передчасну смерть.

Отже, як правильно спати: головою до дверей чи ногами? Жоден з цих варіантів не є оптимальним. Найкраще розмістити ліжко так, щоб вікно і двері знаходилися з боків.

За повідомленням з unian.ua/lite.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

До якого віку діти повинні спати вдень

Алкоголь сприяє кращому сну: ТОП-5 міфів про сон

Найкраща піжама - голе тіло: чому корисно спати голяка





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ