Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

09:40 | Найчастіше громадяни звертаються до податківців щодо податку з доходів фізичних осіб

За січень-березень 2008 року на особистий прийом до посадових осіб податкових органів області звернулось 193 громадянина, з яких 42 — на виїзних прийомах.
Звернення надходили від різних категорій громадян: 28% СПД — фізичних осіб, 24% СПД — юридичних осіб, 19 % — службовців.
Найчастіше ставились питання, що стосуються податку з доходів фізичних осіб – 98 звернень, 20 — плати за землю, 19 —оподаткування доходів підприємницької діяльності, 7 — звернень щодо податку на додану вартість.
Збільшилась, порівняно з аналогічним періодом минулого року, кількість звернень щодо плати за землю, оподаткування доходів фізичних осіб зменшились.
До податкових органів надходять також і письмові звернення від жителів області.
У звітному періоді надійшло 67 письмових звернень від громадян області, з яких 56 заяв і 11 пропозицій. В порівнянні з відповідним періодом минулого року, кількість заяв зменшилась на 7, а кількість пропозицій збільшилась на 9. Натомість скарг не було.
Надійшло одне колективне звернення від 7 громадян.
Щодо тематики звернень 23 звернення стосується контрольно-перевірочної роботи, 9 звернень – фінансового забезпечення колишніх працівників ДПС, 6 звернень податку з доходів фізичних осіб.
В порівнянні з минулим роком, дещо зменшилась кількість звернень щодо контрольно-перевірочної роботи та податку з доходів фізичних осіб.
Найбільша кількість звернень надійшла до ДПІ у м. Рівне (42відс). до ДПА в області (40відс). Ця інформація розміщена нас сайті Державної податкової адміністрації в Рівненській області: www.dpa.rv.ua/n916.htm
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини