Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

15:05 | У РОДА нагородили переможців Кубку Світу зі спортивних танців серед спортсменів на візках

22-24 березня 2008 року у м. Боксмеєр (Нідерланди) відбувся Кубок світу зі спортивних танців серед спортсменів на візках. У категорії "Дует2 переможцями стала пара Іван Сівак-Надія Вербицька, які тренуються в обласному центрі "Інваспорт" (два спортсмени на візках) – "латино-американські танці2, ІІ-га категорія складності, боротьба велася серед семи пар. Із 5-ти танців програми, пара Сівак-Вербицька стала абсолютним переможцем. Про це повідомили з прес-служби РОДА.
Сьогодні в облдержадміністрації переможців вітали на честь здобуття важливої нагороди. Від обласної адміністрації спортсмени отримали у подарунок портативний DVD-програвач. За словами начальника відділу з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації Миколи Петренчука, такий подарунок стане спортсменах у нагоді. Іван та Надія, беручи участь у різного роду змаганнях багато подорожують, а переглядаючи дорогою фільми на DVD-програвачі час у дорозі спливатиме швидше та цікавіше.
Участь у змаганнях взяли представники 11 країн (Росія, Білорусія, Україна, Польща, Німеччина, Словакія, Нідерданди, Ізраїль, Мальта, ПАР, Мексика).
Наступним важливим для пари етапом стане участь у Чемпіонаті світу зі спортивних танців серед спортсменів на візках, який восени проходитиме в Білорусі. Тренує спортсменів - Костак Влада Петрівна, котра з даними спортсменами в облцентрі «Інваспорт» працює з березня 2007 року.
фотоматеріали з урочистого нагородження розміщено у фотогалереї офіційного веб-сайту рівненської облдержадміністрації
http://www.rv.gov.ua/sitenew/main/ua/photo/detail/61.htm
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини