Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

12:07 | "Рівне 1" запускає оновлений сайт

Оновлена версія веб-сайту телерадіокомпанії "Рівне 1" www.rivne1.tv запущена з 1 квітня. Як повідомили у прес-службі ТРК "Рівне 1", відтепер на сайті Першого місцевого – сюжети щоденних теленовин, анонси програм, цікаві відеосюжети. Найближчими днями на сайті почнуть з’являтись і текстові версії ключових прямих телеефірів каналу.
"Переконаний, що оновлений сайт "Рівне 1" знайде на ринку свою унікальну нішу, – говорить директор ТРК "Рівне 1" Віктор Данилов. – Перш за все, це новини та відео, в тому числі відео від користувачів, яке плануємо незабаром почати залучати. Сподіваюсь, наповнення сайту зацікавить не тільки наших глядачів, а й тих мешканців та вихідців з Рівненщини, які не мають можливості нас дивитись. Канал наш новаторський, з підкреслено інформаційним ухилом, тому на www.rivne1.tv зацікавленими відвідувачами можуть стати інформагенції та медіафахівці усієї України. Надалі працюватимемо над тим, щоб якнайповніше інтегрувати в Інтернет результати нашої мультимедійної журналістської співпраці".
Поки що оновлений веб-сайт "Рівне 1" функціонує у тестовому режимі й фахівці каналу продовжують працювати над оптимізацією структури та посиленням його змістового наповнення. У цьому телевізійники розраховують і на критику та поради глядачів та користувачів інтернету. Для цього на сайті передбачено спеціальний розділ "Запитуєте-відповідаємо", де розміщуватимуться запитання та поради відвідувачів, а також форум.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини