Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

16:24 | До Рівного прийшла "Французька весна"

Прес-конференцію з нагоди відкриття 5 щорічного мистецького фестивалю "Французька весна в Україні" провів вчора "Французький Альянс" у Рівному спільно з "УкрСиббанком". Організатори та партнери фестивалю сподіваються, що насичена програма зробить цьогорічний фестиваль головною культурною подією квітня і святом для прихильників французької культури.
"Чудової французької весни" побажав рівнянам присутній на зустрічі аташе з питань освіти та культури Посольства Франції в Україні Серж Белліні, презентуючи п'ятий мистецький фестиваль "Французька весна в Україні".
"Це захід національного рівня, — переконаний мсьє Серж. — Всім зрозуміло, що така великомасштабна акція неможлива без підтримки. Цього року генеральним спонсором "Французької весни в Україні" став "УкрСиббанк". Не можна не відмітити й участі рівненської влади, обласного управління культури та "Французького Альянсу", адже останній є нашим незмінним партнером для розповсюдження французької культури та мови у цьому регіоні".
"Ми раді, що маємо змогу донести до рівнян частинку французької культури, — розповів президент РОО "Французький альянс" Микола Відінчук. — Французька весна" — один із заходів, які проводяться "Французьким Альянсом" для ознайомлення жителів області з французькою мовою та культурою, але завдяки фестивалю ми щороку відкриваємо все нові й нові грані французької культури".
Протягом квітня у рамках фестивалю "Французька весна" рівняни зможуть відвідати концерт групи "N&SK" (МПК "Текстильник", 4 квітня о 19.00), театральну виставу "Хіросіма, любове моя" (Обласний музично-драматичний театр, 27 квітня о 19.00), виставку робіт французької художниці Патрісії Ле Берр "Омріяні пейзажі" (арт-кав'ярня "Сальвадор Далі", 2-9 квітня), фотовиставку Кирила Горишного із серії "Гуцули" (арт-кав'ярня "Сальвадор Далі", 13-30 квітня).
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини