Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

16:55 | Бажаючі можуть взяти участь у конкурсі на відбір інвестиційних проектів суб’єктів малого та середнього підприємництва

Головне управління економіки та інвестиційної політики облдержадміністрації – головний розпорядник коштів обласного бюджету, виділених на фінансування заходів обласної програми розвитку малого підприємництва в Рівненській області на 2007 – 2008 роки, оголошує конкурс на відбір інвестиційних проектів суб’єктів малого та середнього підприємництва, які передбачають залучення коштів обласного бюджету на відшкодування плати за користування кредитами комерційних банків. Про це повідомили з прес-служби РОДА.
Участь у конкурсі можуть прийняти суб’єкти малого та середнього підприємництва, які розробили інвестиційні проекти, що передбачають:
впровадження енергозберігаючих технологій; комплексне використання та збереження природних сировинних ресурсів; освоєння виробництва експертного спрямування з поглибленим ступенем переробки; впровадження сучасних технологій виробництва, зберігання та переробки сільськогосподарської продукції;
реалізацію транзитного і туристично-рекреаційного потенціалу області; освоєння випуску високотехнологічної продукції на основі розробок місцевих науковців.
Переможці конкурсу отримають відшкодування плати за користування кредитами банків, залученими для реалізації інвестиційних проектів у 2008 році.
Детальну інформації щодо умов конкурсу можна отримати звернувшись за адресою: м. Рівне, м-н Просвіти, 1, каб. 402 або за телефоном 695-215, 695-342, e-mail: ekon@icc.rv.ua.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини