Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

13:55 | Львівська залізниця зіткнулася на Рівненщині з фактом рейдерства

У ході роботи з оформлення права власності на нерухоме майно Львівська залізниця зіткнулася на Рівненщині з фактом відвертого рейдерства. Приміщення, яке ще із 60-х років ХХ століття перебувало у користуванні залізниці, нещодавно виявилося оформленим у приватну власність. Про це Львівську залізницю поінформувало у своєму листі Комунальне підприємство «Рівненське міське бюро технічної інвентаризації». Зайве казати, що це викликало у залізничників справедливе обурення, адже досі цим приміщенням десятиліттями користувалася Рівненська дирекція залізничних перевезень.
Рівненське БТІ надало інформацію, що 4 лютого 2007 року в КП РМБТІ було зареєстроване право приватної власності на нежитлові приміщення по вул. Набережна, 26-а за приватним підприємством «О.С.І.- Сервіс» на підставі рішення господарського суду Рівненської області від 28.11.2007 року по справі № 15/337 та ухвали господарського суду Рівненської області від 20.01.2008 року по справі №15/337. Зазначеним рішенням господарського суду визнано дійсним договір купівлі-продажу нежитлового приміщення № 14/06-01 від 14.06.2006 року, укладений між Державною адміністрацією залізничного транспорту (продавець) в особі генерального директора Гладких Василя Івановича та приватним підприємством «О.С.І – Сервіс» (покупець). На цей час в КП «Рівненське міське бюро технічної інвентаризації» зареєстроване право приватної власності на вищевказаний об’єкт нерухомості за іншою юридичною особою на підставі договору купівлі-продажу.
Проте, Львівська залізниця з’ясує, яким чином без її відома відбувся процес купівлі-продажу нежитлового приміщення по вул. Набережна, 26-а і оскаржуватиме його у судовому порядку, більше того, по даному факту порушено кримінальну справу. Про це повідомили з прес-центру Державного територіально-галузевого об’єднання "Львівська залізниця".
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини