Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

13:10 | Гральні автомати "поза законом" припинять своє існування

У Рівненській області створено робочу групу та затверджено план проведення перевірок суб’єктів підприємницької діяльності у сфері грального бізнесу щодо додержання ними ліцензійних умов провадження господарської діяльності з організації та утримання тоталізаторів, гральних закладів на території Рівненської області. Про це повідомили з прес-служби РОДА.
Голова облдержадміністрації Віктор Матчук доручив головам райдержадміністрацій, міським головам міст обласного значення, а також начальнику управління МВС України в області Ярославу Голомші та голові ДПА в Рівненській області Віктору Башуку надавати сприяння робочій групі.
Результатами роботи стане оперативне виявлення та припинення роботи гральних автоматів, встановлених за межами приміщень або в приміщеннях, які не відповідають вимогам ліцензійних умов провадження господарської діяльності з організації та утримання тоталізаторів, гральних закладів. Про факти виявлення та припинення роботи таких гральних автоматів невідкладно інформуватиметься вищезазначена робоча група з метою прийняття нею рішень щодо анулювання ліцензій для суб’єктів господарювання, які допустили порушення.
Довідка:
На території області здійснюють діяльність у сфері грального бізнесу 41 суб'єкт підприємницької діяльності, нараховується 214 залів гральних автоматів, в тому числі 3 казино та 20 букмекерських контор;
За інформацією ДПА в області у 2007 році надійшло 9104,7 тис. грн плати за придбання торгових патентів на здійснення операцій з надання послуг у сфері грального бізнесу. В порівнянні з минулим роком надходження зросли на 1913,2 тис. грн. Надходження від грального бізнесу становлять 64,9 відсотків в загальній сумі надходжень плати за торгові патенти.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини