Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

16:43 | "Фундація Регіональних Ініціатив" передала в Рівненську обласну дитячу лікарню нове обладнання

Підійшла до свого завершення Всеукраїнська благодійна акція "Почуйте всі!". Її організаторами у Рівному виступила молодіжна громадська організація «Фундація Регіональних Ініціатив». На зібрані кошти закуплено обладнання для лікування дітей з вадами слуху. У вівторок, 1 квітня, активісти організації передали обладнання у безоплатне користування Рівненській обласній дитячій лікарні.
Мета проведення акції — збір коштів для закупівлі обладнання для діагностики, лікування та реабілітації дітей.
Благодійна акція "Почуйте всі!" вже два роки поспіль проходить у Рівному. Протягом першої акції Рівненщина жваво відгукнулась на проблему вад слуху у дітей. Протягом одного дня понад 130 волонтерів зібрали 9,5 тис. грн., а Рівне зайняло другу позицію в Україні за кількістю зібраних коштів. На зібрані кошти в Рівненську обласну лікарню закуплене обладнання для лікування слуху у дітей.
У 2007 році фонд продовжив проведення акції з метою допомоги дітям з вадами слуху і провів її 22 квітня в усіх обласних центрах України. Результатом проведення акції стало зібрання понад 278 тисяч гривень. На Рівненщині залучено вже понад 180 волонтерів, якими зібрано 15,5 тисяч грн.
На цю суму закуплені медінструменти в лор-відділення Рівненської обласної дитячої лікарні. Їх найчастіше використовують для обстеження та лікування захворювань слуху у дітей. Головний отоларинголог області Богдан Сліпенький наголосив, що медичні інструменти, які лікарня використовує зараз у своїй щоденній роботі, є застарілими, зношеними, а тому ними часто неможливо надати якісну допомогу. За його словами, нові інструменти дозволяють швидко, безболісно та якісно надати необхідну допомогу при лікуванні, діагностиці та попередженні вад слуху у малюків.
Тим часом Рівненська молодіжна організація "Фундація Регіональних Ініціатив" уже розпочала підготовку до нової акції. За словами координатора проекту на Рівненщині Марії Димухаметової, цьогорічна пройде не лише в Рівному, а й у найбільших районних центрах області та триватиме з 14 до 20 квітня. Долучитись до акції в якості волонтера лише в Рівному вже зголосились 94 молодих людей, які збиратимуть кошти зі скриньками в місті. Цього року кошти збиратимуться на закупівлю обладнання у очне відділення Рівненської обласної дитячої лікарні.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини