Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

12:50 | Віктор Матчук ініціює виділення двох квартир піротехнікам

Голова обласної державної адміністрації звернувся до секретаря Рівненської міської ради Юрія Торгуна із пропозицією внести у порядок денний чергового засідання сесії Рівненської міської ради питання про виділення в межах інвестиційної угоди №10 від 23.03.2007 року, укладеної між інвестором-забудовником ПП "Аванті" та УКБ Рівненського міськвиконкому, двох однокімнатних квартир у новобудові, що споруджується у Рівному по вул.Черняка,5, начальнику групи піротехнічних робіт АРЧ АРЗ СП УМНС України в Рівненській області капітану Олегу Нікольчуку та майору групи Ярославу Кіричку, які, діючи в екстремальних умовах, ризикуючи власним життям, врятували 28 березня цього року мікрорайон обласного центру від вибуху 500-кілограмової фугасної авіабомби часів Другої Світової війни. Про це повідомили з прес-служби РОДА.
Важко переоцінити фатальні наслідки у разі вибуху авіабомби: у радіусі 1500 м. були б вибиті усі шибки, на відстані 1 км. – зруйновані або повністю знищені будівлі, і що найстрашніше – не обійшлося б без людських жертв, адже район виявлення авіабомби - один із найбільш густонаселених у місті Рівне.
Віктор Матчук висловив переконання, що такий високий приклад героїзму, який виявили Олег Нікольчук та Ярослав Киричок, не залишиться поза увагою народних обранців Рівного. Нове власне помешкання для піротехніків просто життєво необхідне - на сьогодні капітан Олег Нікольчук та майор Ярослав Киричок не мають власного житла та перебувають на квартирному обліку в головному управлінні міністерства надзвичайних ситуацій Рівненської області.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини